1. Esileht
  2. 2024
  3. 06
  4. Müügil uus raamat

Müügil uus raamat

Ilmunud on raamat "Lähedal Jumalale - lähedal inimestele. Saku Toomase koguduse ja kiriku ehitamise lugu."

Raamatu pealkiri "Lähedal Jumalale - lähedal inimestele" kannab koguduse visiooni.

Raamat käsitleb eelkõige koguduse kümmet esimest tegevusaastat (2013-2023) ja kiriku ehitamise protsessi, kuid raamatus kirjeldatakse ka juba esimese vabariigi ajal toimunud tööd Saku palvemajas ja kristliku töö uut algust samas kohas 1994. aastal Hageri Lambertuse koguduse juhtimise all.

Rohkete värviliste piltidega raamat, 117 lk, tiraaž 350. Autor on koguduse liige ja ajaloolane Reigo Rosenthal, kujundaja Päivi Palts ja kirjastus Logos. Raamatut saab osta koguduse käest ja Saku vallaraamatukogust.

Hind 15 eurot. Tasuda saab sularahas